Blog

Vasu Coaching Vorm Paars
Hoe blijf je open tijdens een lock-down? 2048 2560 Vasu - Coaching & Trainingen

Hoe blijf je open tijdens een lock-down?

Eén van de lessen, die in het afgelopen jaar besloten lijken te liggen. De lock-down te overleven en je levensvreugde behouden. Hoe je hart open te houden?

Leren kalibreren 768 1024 Vasu - Coaching & Trainingen

Leren kalibreren

Ken je dat, dat je achteraf voelt dat je niet authentiek reageerde. Dat je het één voelde, maar het tegenovergestelde zei of deed? Incongruent, niet jezelf.

Trauma’s opstellen 331 312 Vasu - Coaching & Trainingen

Trauma’s opstellen

Een levensreis impliceert tijd en ruimte… Toch is er slechts dit moment, hier en nu. Het toneel, de droom, een reflectie van jouw binnenwereld, Waarmee je mag spelen, of dealen, zo je wilt.

Overgave 1920 2560 Vasu - Coaching & Trainingen

Overgave

Angst om te sterven is eigenlijk angst om te leven. Durf jij je volledig toe te vertrouwen aan het Leven?

Gewoonte stress, praktisch 2560 1812 Vasu - Coaching & Trainingen

Gewoonte stress, praktisch

Veel stress ontstaat gewoon doordat we te veel dingen doen die we eigenlijk niet zouden willen doen. Door te pleasen bijvoorbeeld, om aardig gevonden te worden. Maar ook doordat we gewoon net even te vaak achter de televisie zitten en daardoor voldoende nachtrust ontberen. Of te Wordfeuten, terwijl we op die momenten wat extra aandacht…

Parallelle realiteiten 2370 2370 Vasu - Coaching & Trainingen

Parallelle realiteiten

We zijn allemaal superhelden. Sterker, we zijn nog veel meer dan dat, maar beter nemen we in dit veld van onbegrensde mogelijkheden dát nu als eerstvolgende uitgangspunt. Piketpaaltjes slaan, zou mijn vroegere manager zeggen. Stap voor stap.

Aandacht of cardio 1600 900 Vasu - Coaching & Trainingen

Aandacht of cardio

Het is denk ik goed is te zeggen dat ík een probleem (ermee) heb, want blijkbaar ben ik degene die het opmerkt en dit als hinderlijk ervaart. Tegelijkertijd, wanneer het opmerken en benoemen ervan mij rust geeft is de kans groot dat dit voor meerderen onder ons geldt. Iets meer mindful omgaan met onze omgeving,…

Wereldvrede 956 956 Vasu - Coaching & Trainingen

Wereldvrede

Zojuist gaf Miranda aan dat het eigenlijk te gek is dat wanneer Milan 18 wordt en afspreekt met een meisje ergens in het land, dat we hem maar beter leren om vooral ook even contact te maken met de ouders, om maar ingedekt te zijn voor het geval er iets gebeurt. En of hij dat…

All Live Matters 2560 1920 Vasu - Coaching & Trainingen

All Live Matters

Wist je dat we in één generatie in Europa tienduizenden vrouwen vermoordden, omdat we ze in de categorie heksen plaatsten? En wij ons maar afvragen waarom we massaal naar Azië trekken voor meer spiritueel besef. Hier is het zo hard onderdrukt, dat het elk moment ook net zo hard weer terug dreigt te komen. Mooi!

Dansen op het Malieveld 1707 2560 Vasu - Coaching & Trainingen

Dansen op het Malieveld

Afgelopen week ontving ik meermaals de vraag hoe wijs het is om zondag te gaan demonstreren “tegen” de ‘nieuwe normaal’ wet. Deze laatste zes woorden voelen meteen als het roeren met een stok in een stilstaande poel.

Benieuwd naar alle trainingen die wij verzorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk