Koude Training

Ga direct naar:

Je activeert je lichaam en leert je zenuwstelsel en immuunsysteem direct te beïnvloeden. Lichaam en geest worden in balans gebracht. Je traint je mindset en verbetert het concentratievermogen en doelgerichtheid. Je lichaam is zo veel krachtiger dan je denkt. Voelen is begrijpen, iedereen kan het!

Vasu Coaching Vorm Paars

Koude Training Eindeloos Ontspannen

Tijdens de workshop leer je de basis technieken om koude te omarmen. We oefenen de ademhalingstechniek en diverse mentale en fysieke technieken. De oefeningen worden afgewisseld met uitleg over verschillende methoden en toelichting op recente wetenschappelijke onderzoeken. Na afloop heb je voldoende kennis om zelf verder te kunnen oefenen.

Je wordt meegenomen in de wetenschap achter koude training. Je leert je comfortzone te verkennen en vergroten en krijgt strategieën aangereikt om dit op andere vlakken in je leven toe te passen.
Er wordt gebruik gemaakt van zowel oude als moderne technieken. Russisch winterzwemmen, BAM e.a.

De workshop wordt gegeven in een ontspannen en informele sfeer. De technieken zijn simpel aan te leren en zeer effectief. De nadruk ligt op de ervaring. Iedereen werkt binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. We eindigen met een (vrijwillig) ijsbad, of in een meer (’s winters).

Wat levert deze workshop je op?

Wat levert deze workshop je op?

  • Betere gezondheid, betere bloed-/lymfesysteem circulatie
  • Lekkerder in je vel gaan zitten, meer energie
  • Winterbestendiger worden (koude omarmen)
  • Je versterkt je immuunsysteem
  • Je versterkt je mindset, je focus, concentratie
  • Je leert ademtechnieken om energie op te bouwen
  • Vergroot je bewustzijn en ontspan
  • Je krijgt tools om nieuwe uitdagingen aan te gaan
  • Vetverlies door verbranding
  • Reguleren vd lichaamstemperatuur

Koude Training: Deze dag heeft mij nog meer inzicht gegeven in hoe belangrijk ademhaling is voor mijn fysieke en emotionele lichaam. Daarnaast is het moment van het daadwerkelijk loslaten in het ijskoude water echt een extra dimensie in vergelijking met het loslaten in de ‘warme’ wereld. Deze mooie dag heeft mij een verdieping gegeven in hoe ik nu makkelijker kan omgaan met situaties die een heftig stress-moment opleveren. Dankjewel Bas!

Arturo Massaro, Auteur, Internationaal Trainer/Coach en Motivational Speaker. Co-founder van Conscious World Agents.

Vasu Coaching Vorm Groen 2

Nog niet eerder in een ijsbad gelegen?

Bereid je extra goed voor met deze complete ochtend.
 
Je wordt meegenomen in de wereld van de aandacht training, de hersenen, het autonoom zenuwstelsel, je comfortzone en meditatie. Gevolgd door de koude training; adem, focus, koude. Of je nu mee wilt doen om bepaalde thema’s in je leven aan te pakken, je stretching zone (de ruimte buiten je comfortzone) te verkennen of juist vanwege de fysieke aspecten, je bent van harte welkom op deze unieke workshop in Loenen!
Koude Training Vasu Coaching

Koude Training: Mijn beweegreden om naar jou toe te komen was ter kennismaking (netwerken) en verbinding. Beide delen wij vanuit onze bedrijven dezelfde passie rondom het winterzwemmen en de ijsbaden. Een prachtig sterk instrument wat ieder individu op eigen wijze dichterbij zichzelf brengt. Ik ben dankbaar voor onze ontmoeting op jullie prachtige energetische plek, en wens jullie heel veel succes met alle prachtige ontwikkelingen die nog komen gaan. En wie weet kunnen we in de toekomst nog wat voor elkaar betekenen.

Julia Zeën, Arctic Devils

Benieuwd naar alle trainingen die wij verzorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk