“De kunst van het ontspannen”

Workshop
Eindeloos ontspannen

De kunst van ontspannen is zo oud als de mensheid. We zoeken het buiten onszelf, in activiteiten, het bezit van hulpmiddelen, in relaties. We zoeken het in onszelf, door te verstillen, te vertragen, te rusten. Spanning is wie je dénkt te zijn, ontspanning is wie je werkelijk bent. Tijdens de online masterclass Eindeloos Ontspannen nemen Glenn, Niels en Bas je mee op een reis door millennia oude en moderne technieken om overgave, volledige ontspanning, te bereiken. Door de grenzen van pijn en weerstand heen, zodat je zelfs onder een koude douche of in een ijsbad totale ontspanning kan ervaren.

Met deze online masterclass krijg je de belangrijkste technieken aangereikt om te ontspannen, met jezelf als instrument. Wat de Online Masterclass Eindeloos Ontspannen je brengt:

 • toename van zelfbewustzijn, zelf-management en zelfvertrouwen
 • beter omgaan met belemmerende gedachten en emoties
 • meer veerkracht, flexibiliteit en weerbaarheid
 • verbeterd immuunsysteem
 • bliss, je gevoelens van geluk vergroten
 • visualisatiekracht en manifestatiekracht
 • beter omgaan met stress, weerstand en onrust
 • effectief leiderschap
 • rust in je hoofd en in je leven
 • ontspanning
 • gelijkmoedigheid
Vasu Coaching Vorm Paars
Workshop

Uit je comfortzone

Je activeert je lichaam en leert je zenuwstelsel en immuunsysteem direct te beïnvloeden. Lichaam en geest worden in balans gebracht. Je traint je mindset en verbetert het concentratievermogen en doelgerichtheid. Je lichaam is zo veel krachtiger dan je denkt. Voelen is begrijpen, iedereen kan het!

Als kind waren we meester in de kunst van het ontspannen, maar naarmate we ouder worden lijken we dit steeds meer te verleren. We gaan ons steeds meer aanpassen aan onze omgeving en luisteren steeds minder naar onze eigen stem. Waar we voorheen het woord willen gebruikten heeft dit plaats gemaakt voor moeten. We moeten van onszelf zo veel, maar voor wie en waarom?

Hoe zou het zijn als jij dat moeten loslaat en weer ruimte maakt voor jouw willen? Dat je meer ontspanning ervaart in je dagelijks leven. Dat zou jou toch veel meer ruimte en lucht geven.

Bas, Glenn en Niels zijn ervaringsdeskundigen en opgeleide coaches, trainers op het gebied van ontspanning. De technieken op het gebied van adem, aandacht en koude training brachten hen vooral ontspanning en rust. Niets slechts ontspanning op elk gewenst moment van de dag of in ongeacht welke situatie. Maar diepgaander zelfs waar het zelfrealisatie en zelf-actualisatie betreft. Dus het ontdekken wie je werkelijk bent. Dit alles komt tot uiting in de online workshop.

De online masterclass eindeloos ontspannen ervaren?

Trainers

Bas

Mijn naam is Bas Kniest en ik ben o.a. coach/trainer op het gebied van ademwerk, meditatie en koudetraining.

Meer over Bas

Glenn

Mijn naam is Glenn Salvesen en ik ben coach/trainer op het gebied van ademwerk en meditatie.

Meer over Glenn

Niels

Mijn naam is Niels Scholten en ik ben coach/trainer op het gebied van ademwerk, stress en mindset.

Meer over Niels

Cursus inhoud

Hoofdstuk 1 Introductie & ademtest
Hoofdstuk 2 Aankomen in het NU, jouw intentie journallen, Stress en het medicijn (theoretisch gedeelte), meditatie
Hoofdstuk 3 Natuurlijk & volledig ademen (de BAM)
Hoofdstuk 4 Je energiehuishouding regelen met behulp van je adem (Pranayama)
Hoofdstuk 5 Breathitation (ademreis)
Hoofdstuk 6 Afsluitende ademtest
 • Heb je na het volgen van de training behoefte aan meer, of aan een setting met anderen om de technieken nog verder te verdiepen, dan kun je iedere laatste zaterdag van de maand bij ons terecht voor de Eindeloos Ontspannen workshop op een unieke locatie op de Veluwe.
 • Wil je vervolgens zelf koude trainer worden of nóg meer verdieping, dan is er de korte opleiding van 4 blokken en weekenden op diezelfde prachtige locatie.
 • En voor wie zich aan ons wil verbinden als koude trainer is er tot slot nog de mogelijkheid tot de business masterclass, waarin we je begeleiding naar jouw eigen praktijk als aandacht, adem en koude coach/trainer.
 • Heb je na het volgen van de training behoefte aan persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op met de trainer waarbij jij een connectie voelt. Wij vinden het belangrijk dat jij kiest voor jouw gevoel hierin.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk