Online Masterclass Eindeloos Ontspannen

Online Masterclass Eindeloos Ontspannen 2280 1080 Vasu - Coaching & Trainingen

De kunst van ontspannen is zo oud als de mensheid. We zoeken het buiten onszelf, in activiteiten, het bezit van hulpmiddelen, in relaties. We zoeken het in onszelf, door te verstillen, te vertragen, te rusten. Spanning is wie je dénkt te zijn, ontspanning is werkelijk bent. Tijdens de online masterclass Eindeloos Ontspannen nemen Glenn, Niels en Bas je mee op een reis door millennia oude en moderne technieken om overgave, volledige ontspanning te bereiken. Door de grenzen van pijn en weerstand heen, zodat je zelfs onder een koude douche of in een ijsbad totale ontspanning kan ervaren.

 

Met deze online masterclass krijg je de belangrijkste technieken aangereikt om te ontspannen, met jezelf als instrument. Wat de Online Masterclass Eindeloos Ontspannen je brengt:

 • effectief leiderschap
 • rust in je hoofd en in je leven
 • ontspanning
 • gelijkmoedigheid
 • verbeterd immuunsysteem
 • bliss, je gevoelens van geluk vergroten
 • visualisatiekracht en manifestatiekracht
 • beter omgaan met stress, weerstand en onrust
 • toename van zelfbewustzijn, zelf-management en zelfvertrouwen
 • beter omgaan met belemmerende gedachten en emoties
 • meer veerkracht, flexibiliteit en weerbaarheid

DIRECT NAAR DE TRAINING…

Als kind wist je waarschijnlijk net als wij heel goed hoe te ontspannen. Je volgde je inspiratie en deed vooral die dingen waar je zo blij van werd. Later, tijdens je tienerjaren vond je ontspanning misschien in sport, spel, zingen, dansen, interactie met anderen of wellicht in bewustzijnsverruimende middelen. En nog wat later, als werknemer of ondernemer haalde je passie en ontspanning uit gevoelens van betekenisvol te zijn in het creëren of in dienstbaarheid, in commerciële of sociale dienstverlening.

 

Als kind willen we iedere dag 100% liefde ontvangen van onze omgeving. Welke we niet altijd kunnen krijgen. Zo ontwikkelen we coping strategiën, verdedigingsmechanismen om de liefde, waardering en erkenning toch te krijgen. We worden afhankelijk van de waardering van anderen, erkenning van buitenaf. We doen ons best en langzamerhand voelen we ons steeds vaker uitgeput, moe, gestrest, of horen we onszelf woorden als ‘veel’ en ‘moeten’ gebruiken. We worden wakker, staan op en gaan reactief de dag in, steeds minder proactief, geïnspireerd, bevlogen, gepassioneerd.

 

Vandaag de dag hoef je niet langer meer te zoeken. Het kán wel, er is een overdaad aan veelbelovende ontspannende activiteiten. Maar hoe vind je daadwerkelijke ontspanning en hoe integreer je die in je dagelijkse leven? In je werk, je relaties, in de besteding van je vrije tijd.

 

Glenn, Niels en Bas zijn ervaringsdeskundigen op dit gebied en bovenal opgeleide coaches, trainers op het gebied van ontspanning. De technieken op het gebied van adem, aandacht en koude training brachten hen vooral ontspanning. Niets slechts ontspanning op elk gewenst moment van de dag of in ongeacht welke situatie. Maar diepgaander zelfs waar het zelfrealisatie en zelf-actualisatie betreft. Dus het ontdekken wie je werkelijk bent, eenvoudigweg te zijn. En het volgen van, het leren luisteren naar, wat je hier werkelijk hebt te doen.

 

We starten met een korte introductie en een ademtest, hoe zit je er NU bij? Gevolgd door eenvoudige technieken om in het hier en nu aanwezig te komen en te zijn, je mentale ballast te dumpen in een journal, wat theorie over stress, brein en ademtechnieken om te ontspannen en een mindfulness meditatie. Je wordt meegenomen in een techniek om (weer) natuurlijk en volledig te gaan ademen. Daarna millennia oude technieken om je energie huishouding te beïnvloeden met behulp van de adem. Je leert de techniek uit de methode van Wim Hof, ter voorbereiding op het koude douchen, een ijsbad of het winterzwemmen. Vanuit de natuurlijke adem methode leer je tijdens een breathitation wat diepgaander emotionele blokkades op te ruimen en hier zonder oordeel bij aanwezig te zijn. Waarna we afsluiten met een korte nameting.

 • Heb je na het volgen van de training behoefte aan meer, of aan een setting met anderen om de technieken nog verder te verdiepen, dan kun je iedere laatste zaterdag van de maand bij ons terecht voor de Eindeloos Ontspannen workshop op een unieke locatie op de Veluwe.
 • Wil je vervolgens zelf koude trainer worden of nóg meer verdieping, dan is er de korte opleiding van 4 blokken en weekenden op diezelfde prachtige locatie.
 • En voor wie zich aan ons wil verbinden als koude trainer is er tot slot nog de mogelijkheid tot de business masterclass, waarin we je begeleiding naar jouw eigen praktijk als aandacht, adem en koude coach/trainer.

Met gedreven groet, Glenn, Niels en Bas

DIRECT NAAR DE TRAINING…


Over de trainers…

BAS

TRAINER & COACH

Bas groeide op in de horeca. Hij ontdekte de kracht van spiritualiteit op zijn 15e en van meditatie op zijn 23ste. In die tijd was er nog weinig wetenschappelijk onderzoek hiernaar of gelijkgestemden via sociale media. De daaropvolgende 25 jaren conformeerde hij zich aan het ‘normale leven’ en smeulde dit innerlijke vuur vrolijk verder. Een wereldse reis van zelf actualisatie was het gevolg. Zoals zijn moeder ooit zei; ‘als het de bedoeling was geweest om onszelf alleen maar te realiseren, dan waren we wel in India geboren’.

Zo werkte hij achtereenvolgens in de jeugdhulpverlening, de Retail en de laatste 8 jaar in het bank- en verzekeringswezen. Na vier grote reorganisaties kruiste meditatie zijn pad weer. Nu wél wetenschappelijk onderbouwd en bovendien omarmd door vele bedrijven en universiteiten. Het voelde als de (tweede) kans van zijn leven hier zijn levenswerk van te maken. Sinds 2014 helpt hij mensen uitdrukking te geven aan hun diepste weten. Door coaching en training, aan particulieren, op scholen en binnen bedrijven.

Bas zijn passie is mensen te herinneren aan hun ontspannen staat, juist wanneer er in stressvolle periodes gepresteerd moet worden. Sinds 2001 zijn het ademwerk en koude trainingen toegevoegd aan zijn passies. Drie verschillende ingangen tot totale ontspanning, adem, aandacht en koude.


GLENN

TRAINER & COACH

Glenn Salvesen, een doorgewinterde Viking geboren in Noorwegen, maar al op jonge leeftijd met zijn broer en moeder verhuisd naar Nederland, een dorpje net naast Amsterdam!

Door alles wat hij in het leven meegemaakt heeft werd hij uitgedaagd echt naar zijn gevoel te luisteren. Liefde en warmte voelde hij niet en de juiste aandacht was ook ver te zoeken.
Hij moest het zelf doen.

Osho kwam op zijn pad, hij leerde mediteren en kwam in aanraking met ademwerk, dit heeft zijn leven totaal veranderd. Hij heeft zichzelf de liefde en warmte gegeven, gaf zichzelf de aandacht die hij nodig heeft en coached nu met veel plezier diverse mensen om weer terug te komen bij zichzelf.

Adem en zijn, terug naar je natuurlijke zelf.


NIELS

TRAINER & COACH

Niels is coach/trainer op het gebied van ademhalen, stress management en mindset, maar dat is niet altijd wat hij heeft gedaan.

“Na het afronden van mijn studie commerciële economie, was ik werkzaam als online marketeer, maar dat was niet het werk wat mij voldoening gaf. Het was niet het werk wat mij energie gaf of in ieder geval niet de energie die je volgens mij moet ervaren in de dingen die je doet. Volgens mij is dat het belangrijkste in ons leven, dat we energie krijgen van de dingen die we doen. Dat wil niet zeggen dat bepaalde dingen geen energie kosten of mogen kosten, soms moet je eerst investeren voordat het je iets oplevert. Uiteindelijk moet er wel een balans zijn tussen die twee.

Bij mij was op een gegeven moment deze balans volledig weg. Ik was steeds meer van mijzelf af komen te staan, zonder dat ik dit zelf door had. Hoe meer ik van mijzelf kwam af te staan hoe meer ik dingen deed die mij energie koste en niet energie gaven. Tot ik op een punt in mijn leven kwam dat het gewoon niet meer houdbaar was. Ik kwam op een punt dat ik wel moest gaan veranderen, ik moest in beweging komen, ik moest actie ondernemen.

Daarmee wil ik niet zeggen dat ik het makkelijk vond om eraan te beginnen, om die stappen te zetten, maar ik weet wel dat het de beste stap is die ik ooit heb gezet. Ik ben op deze manier steeds meer bij mijzelf gekomen en doe de dingen die voor mij goed voelen. Ik ben van het leven lijden naar het leven leiden gegaan.

De keuze voor mijn titel is met een reden, want ik kan met zekerheid zeggen dat ik niet dezelfde persoon ben dan een aantal jaren geleden. En ik durf ook met zekerheid te zeggen dat ik over een aantal jaren niet dezelfde persoon ben die ik vandaag ben. Ik geloof er namelijk in dat veel dingen maakbaar zijn in het leven, wanneer je daarin durft en wilt investeren. En wat mij betreft is investeren in jezelf de beste keuze die je kunt maken.”

DIRECT NAAR DE TRAINING…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk