Met de stroom mee

Met de stroom mee 2560 1920 Vasu - Coaching & Trainingen

Vandaag ben ik dankbaar…

Dat ik hier veilig in mijn eigen huis, aan tafel zit. Achter mijn laptop. En, ze liggen nog te slapen, omringd door geliefden. Allen gezond. Hoewel ik me er soms in dreig te verliezen… dankbaar voor de oneindig veel mogelijkheden op zo’n nieuwe dag. Ik kan van alles en hoef niets. Gewoon kunnen kiezen welke smaak koffie ik wens bij m’n ontbijt.

Dankbaar voor de tijd waarin we leven, een bijzondere en unieke tijd. Van bewustwording, een tijd waarin we collectief beseffen dat de wereld niet langer houdbaar is op de oude manier. Een tijd van vertragen en verstillen, de enige manier om tot stilstand te komen. Te gaan voelen van wat er is en te gaan luisteren naar wat er wil ontstaan. Naar de as van het wiel, het oog van de orkaan.

Dankbaar voor de vele fijne mensen om me heen. Familie waar ik naartoe kan en vrienden, collega’s en toffe ondernemers om mee samen te werken, waarmee ik bestuur of elkaar inspireer. Lieve buren, zoveel fantastische mensen, eigenlijk gewoon te veel om op te noemen. Overvloed dus. Kunnen kiezen met wie ik afspreek, passend bij m’n humeur of inspiratie, m’n vibe van dat moment!

Dankbaar dat alles transparanter wordt, het besef er niet meer tegen te hoeven vechten dringt op grote schaal door. Alles is geaccepteerd, anders zou het er nooit al zijn geweest, draagt bij aan de evolutie, aan wijsheid. Hoe is het eigenlijk met de oorlog, wordt er nog ergens gevochten? Hoe gaat het met honger? Met de mensenhandel?  Een basis inkomen op schaal globaal is onderweg. Dankbaar. Vanuit die dankbaarheid werken aan oplossingen veiligheid en plezier…

Wist je trouwens dat alles energie is en het voelen van dankbaarheid je frequentie verhoogt? Zoals water kan verdichten tot ijs of juist verdunnen tot stoom. Zo kun jij ook je frequentie verhogen, waardoor je vanuit een ruimer perspectief kunt zien. Zo ook minder weerstand plaatst op de manifestatie van je doelen, wensen en verlangens. Ontspanning, overgave, geluk, dankbaarheid, experimenteer ermee…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk