De laatste week van de 90 dagen challenge

De laatste week van de 90 dagen challenge 1280 720 Vasu - Coaching & Trainingen

De laatste week van het 90 dagen online programma aan het oploaden.

Wat een bevalling.

Een paar jaar geleden merkte ik dat ik mijzelf tijdens aandacht trainingen bij bedrijven of op scholen steeds aan het herhalen was. Steeds weer de theorie over de hersenen en de wetenschap, terwijl de meerwaarde van mijn fysieke aanwezigheid juist is om mensen mee te nemen in de ervaring. Ik dacht toen; ‘hoe fijn zou het zijn wanneer er een online leeromgeving is waarnaar ik de mensen kan verwijzen’. Als ZZP’er is het de kunst echter je focus te houden, schoenmaker blijf bij je leest, je beoefent al gauw meerdere beroepen. In plaats van een team samen te stellen heb ik er een baan bij genomen, zodat ik mijn passie ook echt vanuit passie kon blijven doen.

Langzamerhand kwam er ruimte en het vertalen van de 21 dagen van Deepak Chopra’s online training bracht me de focus om nu dan echt maar door te pakken. Het voelt een beetje als het schrijven van een boek, waarschijnlijk zit er zelfs nog meer in. Naast 91 dagen opdrachten, wekelijkse meditaties en meditatie lessen, bonusmateriaal, een besloten community en inspiratie links is het een samenvatting van mijn eigen proces geworden. De aanbieding, welke tot 1-1-2020 loopt maakt dat de prijs ook gelijk is aan dat van een gemiddeld boek. De € 104,- is gehalveerd en je ontvangt daarbij extra inloggegevens voor een vriend of vriendin. Vanaf 1-1-2020, begin ik zelf weer opnieuw; naast het schrijven van een boek doorloop en optimaliseer ik dit hele programma nog eens.

Onopgemerkt is er inmiddels toch een team aan het ontstaan. Daarom dank ik Bert voor het gebruiken van zijn studio en de vele feedback, de eerste groep deelnemers voor hun feedback, Gino en Aron van Online Visual, welke ongeacht welk moment direct aanpassingen doorvoeren en achter de digitale schermen alles regelen, mijn gezin voor praktische ondersteuning en feedback en de vele inspirerende mensen die ik sprak waardoor ik steeds weer door kon gaan. De basis staat, reden dus om even te chillen, tegelijkertijd sta ik te popelen om deze 1.0 versie te gaan upgraden.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief https://www.vasucoaching.nl/ (onderin), of start het nieuwe jaar gewoon met het 91 dagen ‘Ontwikkel Je Passie’ programma; https://www.vasucoaching.nl/product/90-dagen-challenge/ Namastizzle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk