Ontwikkel jouw Passie

Vasu Coaching Vorm Paars

Tussenjaar programma

Toen ik, na een vierde reorganisatie, zelf mijn carrière binnen de financiële dienstverlening verliet zag ik veel collega’s in een gat vallen. Ik had juist een oude passie opgepakt door mijzelf om te scholen tot coach en trainer. Daarvoor doorliep ik zelf het lichter leven coach traject, waarop dit Ontwikkel Jouw Passie traject is gebaseerd.

Wat ik merkte was dat ik juist niet in een gat viel, maar echt opnieuw leerde ontdekken wie ik nou eigenlijk ben. En hoe kun je nu eigenlijk weten welke richting je uit wil met je leven wanneer je niet eens weet wie je bent? Ik herinner mij dat ik op mijn 18e al tegen een leraar zei: “ik wéét dat ik alles wat ik wil kan bereiken in het leven, mijn probleem is dat ik nooit echt weet wat ik nou wil”.

Ik werd mentor binnen de lichter leven coachopleiding en coachte cliënten binnen zowel het groepstraject als tijdens de vele individuele trajecten. Tegelijkertijd gaf ik workshops aan jongeren die de Start Academy doorliepen, een initiatief binnen de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, eveneens een soort coachtraject waarbinnen zij in een tussenjaar zichzelf beter leren kennen.

Quotes:

Vasu Coaching Vorm Groen 2

De basis bevat de onderdelen uit het Lichter Leven programma.

Tijdens het OJP traject maak je gedurende een half jaar deel uit van een groep gelijkgestemden.

Tussen de cursusdagen door kun je met elkaar delen (en inspireren) in de community en is er een online leeromgeving beschikbaar. Terwijl je het halfjaar traject volgt kun je gewoon nog werken of andere activiteiten doen. Tegelijkertijd ben je dagelijks met het materiaal uit het programma bezig.

Tijdens de zes cursus dagen leer je:

  • Wie je bent
  • Welke gedachten je tegen houden en hoe deze om te buigen naar gedachten die je helpen
  • Meer over de hersenen, over stress en hoe daar mee om te gaan
  • Wat je comfortzone is en hoe daaruit te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan
  • Ontspannen op elk niveau; fysiek, mentaal en emotioneel
  • Van jezelf te houden
  • Succesvoller om te gaan met anderen
  • Welke doelen, wensen en verlangen er allemaal in je leven
  • Hoe je deze doelen kan vormgeven en bereiken in je leven

Praktisch

Open dagen:   13 juli van 9:00 tot 12:00 uur & 7 september (ochtend én middag mogelijk)
Locatie:            Zwolle
Kosten:            € 1.175 (inclusief werkboek, online leeromgeving en begeleiding)

Geef je op voor (één van) de open dagen of maak een afspraak om direct kennis te maken!

Schrijf je in voor een Ontwikkel je Passie traject!

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Benieuwd naar alle trainingen die wij verzorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk