Crowdfunding 
Ontwikkel jouw Passie

Vasu Coaching Vorm Paars

Passie

Vijf jaar geleden verliet ik mijn baan binnen de financiële dienstverlening om mij helemaal toe te leggen op mijn passie, andere mensen helpen de meest ontspannen en beste versie van zichzelf te worden. Na vele gave ervaringen in het coachen en trainen merk ik dat een groot deel van mijn werk regelmatig terugkomt. En ik wil juist blijven vernieuwen. Bovendien wil ik mijn 30 jaar ervaring en al die tools en technieken beschikbaar maken voor iedereen die dat wil, in het Nederlands!

Onlangs vertaalde ik de gratis 21 dagen overvloed challenge van Deepak Chopra, welke momenteel viraal gaat door Nederland, en ik leerde door alle reacties hoeveel behoefte er is aan korte en bondige begeleiding om jezelf te optimaliseren in het dagelijks leven. Ik liep al langer met het idee om al mijn werk in een 90 dagen programma te verwerken en het vertalen bracht mij de focus om dat nu ook echt te gaan realiseren. Om dit echter zo professioneel mogelijk te doen heb ik een aantal zaken nodig, zoals de online leeromgeving, het gebruik kunnen maken van een audio en video studio, enzovoort.

Vasu Coaching Vorm Groen 2

Het ‘Ontwikkel jouw passie’ programma bevat onder andere:

Een 90 dagen transformatie challenge, met…
-Dagelijks 15 minuten begeleide meditatie (inclusief instructie)
-Dagelijks een coach opdracht, welke eveneens 15 minuten van je tijd vraagt
-Verder is het aan jezelf om jouw groei en bewustwording zo breed en zo diep te boosten zoals jij dat wenst, ik ga er in ieder geval veel bonus materiaal aan toevoegen:

  • Wekelijks een uitgebreide Meditatie les (MBSR & MBE)
  • Wekelijks een Yoga les
  • Wekelijks een sportieve instructie
  • Ondersteunende online workshops
  • Inspirerende documenten en video’s
  • Extra cadeautjes van partners
  • Korting op live events
  • Toegang tot de community
Vasu Coaching Sfeer foto 2

Wat krijg je als donateur?

Je hebt een jaar lang toegang tot het programma. Omdat dit het enige en meest complete programma is wordt deze jaarlijks geoptimaliseerd, tegen een kleine vergoeding kun je verlengen. Het programma is minimaal € 2.500,- waard, denk alleen al aan het volledige coach programma en de meditatie training. Online wordt de training echt toegankelijk voor iedereen, namelijk € 108,- Echter, iedereen die tenminste € 50,- doneert aan dit project krijgt sowieso toegang!!!

Wil je zakelijk doneren?

Voor bedrijven die meer dan € 500,- doneren kom ik een Brainhack (Mindfulness, Brein en EQ) workshop (ongeacht groepsgrootte) of koude training (maximaal 12 personen) t.w.v. € 995,- geven. Help je mee dit project te doen slagen? Dan beschik ik over de middelen om het mooiste en meest transformerende programma in de wereld te zetten en behoor jij tot de eerste die daar gebruik van mag maken.

Ben je geïnteresseerd?

Mocht je vragen hebben over het programma of de crowdfunding, of wil je bijdragen door jouw waarde toe te voegen aan het programma, mail dan naar bas@vasucoaching.nl of bel ons op 06-37618320. Ik zie je reactie ook graag tegemoet wanneer je het nog niet zeker weet, maar overweegt om mee te doen aan deze crowdfunding. Alvast hartelijk dank!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk