21 dagen overvloed uitdaging

Vasu Coaching Vorm Paars
 • LET OP: Voor als je deze 21-dagen challenge NIET vanuit een app-groepje volgt:

  Het is niet nodig de tekst te lezen of er iets mee te doen. Je kunt gewoon iedere dag een meditatie doen (via de linkjes). Ga in dat geval meteen naar dag 1 (dus niet naar 0)…

  De teksten hieronder hebben te maken met de oorspronkelijke opzet, dat deze werd doorgegeven via app groepjes. Een beheerder van een groepje gaf copy/paste dan dagelijks de bijbehorende tekst (en opdracht) naar zijn of haar groep. Dus ook “gedaan” is NIET nodig wanneer je alleen voor de meditaties gaat.


  Dag 0

  Ik ben dankbaar gelukkig om dit pad samen met jou te kunnen bewandelen. Ik hoop dat iedereen kan genieten van de momenten van wijsheid en van de resultaten van dit werk, ontwikkeld door Deepak Chopra.

  Zoals ik je vertelde duurt dit proces 21 dagen e n vandaag is het nog dag nul. 21 dagen, omdat, zoals aangetoond binnen de neurowetenschap, dit de minimale tijdsduur is om een nieuwe gewoonte eigen te maken. Vanaf hier is het aan ons, laten we samen deze reis gaan maken!

  Laten we eerst stilstaan bij de regels om onszelf te organiseren. Ik wil je er graag aan herinneren dat deze regens uitsluitend dienen om ons individuele werk te dienen, zoals ook de resultaten individueel zullen zijn.

  P.S. Mijn advies, voor diegenen die zich storen aan de vele groepsberichten die onvermijdelijk zullen volgen de komende dagen, is om de meldingen in de app uit te schakelen.

  Groepsregels en afspraken:

  • Nadat je een opdracht ontvangt heb je 24 uur om deze te volbrengen
  • Het is handig om een pen en notitieblok bij de hand te houden
  • Kijk of je, voor je start, eerst even kunt ontspannen, door bijvoorbeeld een paar keer diep in en uit te ademen of door een andere techniek van jouw voorkeur
  • Ik zal het huiswerk voor 10:00 uur in de ochtend sturen, zodat je tijd hebt om de oefening te doen gedurende de dag of avond of vroeg in de ochtend
  • Wanneer je de opdracht niet op tijd heb gedaan geldt de regel dat je uit de groep wordt verwijderd (Voel je niet veroordeeld wanneer dat gebeurt, het is een regel die we in acht moeten nemen en die belangrijk is voor het eindresultaat)
  • Wanneer je de activiteit/opdracht hebt voltooid, schrijf dan eenvoudigweg ‘gedaan <3’ in deze groep, als controle voor jezelf. Ik vraag iedereen die de dagelijkse opdracht niet doet om zich terug te trekken uit de groep. Daar zit ook geen oordeel bij, maar de stroom van het proces dient niet onderbroken te worden.
  • De uiterlijke inlevertijd van de activiteit is altijd voor 10:00 uur de volgende ochtend. Wanneer je wil kan het ook eerder, maar 10:00 uur is de sluitingstijd.

  Deze 21 dagen uitdaging is ontwikkeld door Deepak Chopra, het is de bedoeling om deze weer door te geven aan jou. Het doel is om jezelf beter te leren kennen en je overtuigingen en houding te optimaliseren.

  Affirmatie (positieve bevestiging) voor vandaag: ‘vanaf vandaag trek ik alleen nog maar gedachten van overvloed aan’

  Dat is alles voor vandaag. Morgen zal de eerste dag van de 21 dagen beginnen. Om 10:00 uur zal ik je de meditatie plus de opdracht sturen. Vandaag gaat het alleen om het creëren van de groep, het delen van de regels en de affirmatie zoals hierboven genoemd. Die laatste kun je meerdere malen per dag overdenken.

 • Dag 1

  Goedemorgen!

  Oké dan, laten we beginnen!

  Ik herinner je er hier graag nog even aan om ‘gedaan <3’ te typen zodra je de opdracht van de dag hebt volbracht of om de groep te verlaten wanneer je besluit om deze uitdaging niet te vervolgen.

  VEEL OVERVLOED GEWENST VOOR IEDEREEN! 

  Opdracht van dag 1: Maak een lijst van 50 mensen die waarde hebben toegevoegd in jouw leven.

  Richt je op al het positieve en datgene dat op de 1 of andere manier heeft bijgedragen aan jouw groei. De lijst moet 50 namen bevatten. Het is belangrijk dat je stilstaat bij de reden waarom je voor deze persoon kiest.

  Wanneer je klaar bent typ je ‘gedaan <3’ in de groep.

  Doe rustig aan, herinner je de goede dingen van iedere persoon en wat hij of zij in jouw leven heeft betekend. Veel plezier ermee!!!

  Spreuk van de dag (p.s. dit is nog niet de affirmatie of mantra): gisteren was een goede dag, vandaag wordt nog beter en morgen wordt een prachtige dag.

  Hieronder volgt de link naar de meditatie van vandaag. Deze kun je voor of na de opdracht doen.

  Mijn advies is, indien mogelijk, om je telefoon op vliegtuigmodus/ stil te zetten gedurende de tijd dat je naar de meditatie luistert.

  Fijne dag gewenst!

  Youtube link video Dag 1

  In verband met Youtube advertenties boven de 30.000 views kun je hieronder de add-free versie beluisteren:

  AFFIRMATIE:

  VANDAAG AANSCHOUW IK ALLE OVERVLOED DIE MIJ OMRINGT

  MANTRA:

  SO HUM

  (Soooo op de inademing en Hummmmm op de uitademing)

 • DAG 2

  Goedemorgen,

  De opdracht van de 2e dag is: maak een lijst van mensen in jouw familie en sociale netwerk, het aantal is niet zo belangrijk, van wie jij het gevoel hebt dat zij in overvloed leven. Mensen die hun doelen hebben bereikt (alle of enkele). Let op; het gaat hier niet alleen om financiële overvloed, maar ook om een staat van geluk!!

  “Onthoud: hoe meer je jezelf wijdt aan deze eenvoudige opdrachten/processen, hoe meer je de manifestatie van overvloed zal ervaren”

  Een goede meditatie en overvloedige dag gewenst!

  Youtube link video Dag 2

  In verband met Youtube advertenties boven de 30.000 views kun je hieronder de add-free versie beluisteren:

  De affirmatie/ centrale gedachte van vandaag:

  IK CREEER MIJN PERSOONLIJKE OVERVLOED VANUIT EEN ONUITPUTTELIJKE BRON.

  Mantra:

  ah-HUM brah-MAHS-mee

  De kern van mijn wezen is de ultieme werkelijkheid

 • Dag 3

  Goedemorgen, hier komt de meditatie van vandaag, dag 3 😊

  Ik hoop dat deze dagelijkse opdrachten voor jullie net zo nuttig zijn als voor mij. Ergens op de dag even een moment te nemen om te overdenken wat ik wil in mijn leven en verder kijken vanuit het besef van overvloed, in plaats vanuit angst, is een fantastische mogelijkheid, welke ik heel graag deel.

  De opdracht van dag 3:

  De opdracht van vandaag is gebaseerd op de wet van geven en ontvangen, de wet van energie in beweging. Stilstaande energie stroomt niet en brengt ons niets. De opdracht van vandaag is een kantelpunt op deze reis en ik hoop dat jij ook de weg voorwaarts zal vervolgen.

  Vanaf nu zal ook jij leiding geven aan een door jou zelf samengestelde groep! Deze groep hoeft niet veel leden te hebben, als dat wel zo is dan is het alleen maar beter, maar 3 is voldoende. Iedere dag heb jij de taak om de richtlijnen door te geven, vanaf dag nul tot het einde van de 21 dagen, net zoals je die van mij ontving en zal blijven ontvangen.

  • Richtlijnen voor het openen van de groep
  • Noem de groep 21 dagen van overvloed, zoek een afbeelding dat overvloed voor jou vertegenwoordigt
  • Nodig je vrienden uit om mee te doen door middel van een kort bericht, zoals je die ook van mij ontving (in dit geval voor de meesten van jullie via m’n Facebook bericht, maar de vorige keer sprak ik mensen gewoon live of vroeg ik het via een appje)
  • Uitnodiging: Het is belangrijk om uit te leggen wat de intentie is en dat er dagelijkse opdrachtjes zijn, welke voor een bepaalde ‘deadline’ dienen te worden volbracht. Jouw gast dient bereid te zijn om deel te nemen.
  • Om het gemakkelijker te maken kun je altijd de voorgaande berichten gebruiken welke ik jou/jullie zond, dus kopiëren en plakken en desgewenst je eigen toevoeging (van afbeeldingen, smileys, etc)
  • Vergeet natuurlijk niet om dagelijks de oefeningen en de meditatie (in de groep) te plaatsen en volg of de deelnemers ze ook hebben volbracht mbv hun bevestiging ‘gedaan <3’. En diegenen verwijderen uit de groep die de richtlijnen/ deadlines niet respecteren, als ze zelf de groep niet verlaten.
  • Voor sommigen kan deze taak al een grote bron zijn van stress, vanwege de zaken waarin we ons in het dagelijkse leven allemaal al aan committeren, of omdat het ego bang is om te falen e te worden afgewezen… Daag jezelf uit! Wees moedig! Sta je liefde toe zich uit te breiden door het gevoel van bijdragen aan de groei van anderen. Het lijkt moeilijk, maar onthoud dat je slechts de berichten hoeft te kopiëren en te plakken welke al door mij zijn verzonden.
  • En vergeet dan niet de volgende dag even te checken wie de opdracht wel en wie niet heeft gedaan.
  • Ik wil je aanmoedigen om door te gaan, omdat dat het waard is! Maar ik begrijp en respecteer diegenen die denken dat het nu niet de tijd is om verder te gaan met de uitdaging. Heel veel plezier allemaal!!

  BELANGRIJK: de deadline om de groep te vormen is morgenavond, dus je hebt meer tijd om deze opdracht te volbrengen. Wanneer je dat hebt gedaan, reageer dan nog even met ‘groep gedaan’ of ‘groep’, zodat je niet in de war raakt met de opdracht van morgen, waarop je zoals gebruikelijk reageert (met ‘Gedaan <3’).

  NOOT van de vertaler (Bas); dit was het moment waarop ik zelf in eerste instantie af wou haken, weerstand, wantrouwen, van alles kwam er op. Maar ik ging toch verder en daar ben ik dankbaar voor. Degenen in deze groep die de 21 dagen al een x deden zullen dat vast beamen 😊

  Geniet van de meditatie van dag 3

  https://youtu.be/nQou96ICbMw

  DE CENTRALE GEDACHTE VAN VANDAAG

  VANDAAG RICHT IK MIJ OP WAT IK IN MIJN LEVEN AAN WIL TREKKEN

  MANTRA

  SAT CHIT ANANDA

  Bestaan – bewustzijn – gelukzaligheid

  Er is een leuk onderzoek gedaan naar het dienen van anderen, bleek dat degenen die geeft nog meer heling ervaart dan diegene aan wie de liefde, kracht of heling ‘gezonden’ werd. In de ‘power of eight’ van Lynne Mc Taggart. Als je het interessant vindt, dan is hier een linkje:

  https://youtu.be/SRL4ZE5qwDo

  Reclame vrije variant:

 • DAG 4

  Goedemorgen!

  Hier is de oefening van vandaag. Voor sommigen heel eenvoudig, voor anderen wat minder. Wanneer je merkt dat je het lastig vindt om zonder oordeel te blijven herinner jezelf er dan aan dat we ons focussen op overvloed in ál haar facetten.

  Les 4

  Schrijf op een stuk papier al je schulden, of dit nu de roodstand op je krediet kaart betreft, persoonlijk krediet of een lening bij iemand. Het is niet nodig om daar de herkomst bij te vermelden, dus of het voor een auto was of anderszins.

  Schrijf vervolgens alle maandelijkse kosten/lasten op (zonder de waardes, alleen de zaken/diensten waaraan besteed). Bijvoorbeeld; elektriciteit, gas, sportschool, schoolkosten, etc. Alles waar je maandelijks aan betaalt. Maak dus een algemene lijst met al je maandelijkse lasten en je schulden.

  “Moge de energie van overvloed binnen deze groep continu groeien en ons allen voeden!! Succes met de opdracht!”

  https://youtu.be/tDMHm63G-x4

  Reclamevrije variant:

  MANTRA

  AH-HUM-BRAMHA-ASMEE

  CENTRALE GEDACHTE

  VANAF NU VERWELKOM IK ONGELIMITEERDE OVERVLOED IN MIJN LEVEN

 • DAG 5

  Een creatieve opdracht voor vandaag; neem een stuk papier en teken daar bankbiljetten, cheques of andere vormen van geld/betaalmiddelen op. We dienen alle rekeningen en uitgaven betalen welke we gisteren opschreven, en nu hebben we de vrijheid om oplossingen te creëren!

  Gebruik je creativiteit, kleuren en vormen vrij uit. Voel, terwijl je aan het ontwerpen en kleuren bent, het genoegen, de tevredenheid, over de balans tussen al jouw schulden en uitgaven die ontstaat, alsof het echte betalingen zijn.

  Succes!

  https://youtu.be/tZ6ZNhlguq4

  Reclamevrije variant:

  MANTRA

  SAT CHIT ANANDA (Bestaan, bewustzijn, overvloed)

  CENTRALE GEDACHTE

  VANDAAG OMARM IK MIJN POTENTIEEL OM TE ZIJN, TE DOEN EN TE HEBBEN WAARVAN IK DROOM

 • DAG 6

  Goedemorgen!

  Vandaag zullen we in de lijn van de oefening van gisteren verdergaan, om de overtuigingen met betrekking tot onze relatie met geld te transformeren. Dit is niet alleen vanwege het financiële aspect belangrijk, maar ook om ons te helpen accepteren dat we de overvloed van het universum waard zijn!

  Affirmatie:

  “Ik (jouw eigen naam, en wanneer er een spirituele naam is mag je die natuurlijk ook gebruiken) begin vandaag met het creëren van een nieuwe relatie met geld. Geld is goed, schoon en handig voor mijn groei, plezier en welzijn. Geld brengt positieve dingen in mijn leven. Het succes dat ik heb brengt geld en rijkdom voor mij en mijn dierbaren. Ik verdien het om welvarend te zijn en over veel geld te beschikken.

  Geld is mijn vriend en de waarde van die aken waarin ik mijn geld investeer neemt dagelijks toe. Succes en geld vergezellen mij, hier en nu. Ik vraag mijn voorouders, die moeilijkheden ervoeren rondom geld en het gebrek daaraan, om mij te zegenen en mij toestemming te geven anders te leven. En ik vraag mijn welvarende voorouders om mij te inspireren.”

  Deze uitspraak dien je 10 keer met de hand in een notitieblok te schrijven (ja, sorry jongens, het lijkt wel strafwerk, maar neuroplasticiteit bewijst het tegendeel).

  Verder is het handig/nodig om een korte audio opname te maken met deze uitspraak (kun je hem vaker beluisteren).

  Deze activiteit is erg belangrijk en tevens de langste. Rustig maar, ontspan, ons brein leert door herhaling. Dus bereid je (hand) erop voor en verbind je met deze woorden om je innerlijke relatie met geld te harmoniseren.

  Een welvarende dag en goede meditatie gewenst!

  https://youtu.be/fJfryxNpM_w

  Reclamevrije variant:

  MANTRA

  RAM

  CENTRALE GEDACHTE

  Alles waarnaar ik verlang is in mij

 • DAG 7

  Maak een lijst van mensen (alleen namen), welke op de 1 of andere manier energie van je vragen. Mensen bij wie jij je ongemakkelijk voelt in hun aanwezigheid. Je kan sommige van de namen gebruiken van de lijst van dag 1, maar ga er diep op in, we hebben het hier over energie. Het kunnen mensen zijn in je directe omgeving of die wat verder van je af staan, het belangrijkste is wat je voelt.

  Voorbeelden; het kunnen buren zijn, collega’s, werkgevers, familie, mensen bij de overheid, iemand die het niet eens is met jouw gedrag om wat voor reden dan ook. Herinner jezelf eraan dat deze mensen, al slurpen ze energie van ons weg, ons tegelijkertijd ook lessen leren…

  Schrijf rustig en matig je oordeel, probeer je gewoon de mensen voor de geest te halen die jou uit je centrum halen, uit balans tikken. En stuur hen uiteindelijk jouw zegen (liefde of liefdevolle compassie zenden)

  Een goede oefening gewenst voor iedereen en nog gefeliciteerd met het behalen van dit punt op onze reis!

  https://youtu.be/L4y6P4IQPTU

  Reclamevrije variant:

  CENTRALE GEDACHTE (AFFIRMATIE) VAN VANDAAG

  Ik gebruik mijn bewuste intentie om mijn dromen te manifesteren

  MANTRA

  SAT CHIT ANANDA

 • DAG 8

  Vind tenminste 5 bonnen of rekeningen van iets waarvan je in jezelf hebt geïnvesteerd en schrijf op elk daarvan:

  ALLES DAT IK IN MIJZELF INVESTEER KOMT IN ZEVENVOUD BIJ MIJ TERUG

  Bonnen van welke aard dan ook; supermarkt, restaurant, persoonlijke spullen, auto, gezondheid, kapper, reiskosten, enzovoort.

  Vanaf nu schrijf je bevestiging op iedere bon of factuur met betrekking tot iets dat je voor jezelf hebt gekocht/betaald.

  Herinner je de kracht van woorden te gebruiken in je voordeel.

  Knuffel en een prachtige dag gewenst…

  https://youtu.be/_-Ul7NUt0GM

  Reclamevrije variant:

  CENTERENDE GEDACHTE

  Door de wet van pure potentie kan ik alles wat creëren, waar en wanneer ik maar wil

  MANTRA

  Om Bhavam Namah

  (ik ben absoluut bestaan, ik ben het veld van alle mogelijkheden)

 • DAG 9

  Goedemorgen,

  Schrijf 5 van jouw gebreken op waarvan je denkt dat ze je beperken. Dat je ervan weerhoudt te krijgen/bereiken wat je werkelijk wil, materieel of immaterieel. ‘Defecten’ waaraan je wil werken en zonder welke alles in je leven meer zou stromen.

  Probeer je hier zo volledig mogelijk op te concentreren, voel in je hart wat deze beperkingen werkelijk inhouden.

  Prachtige dag gewenst!

  https://youtu.be/sIeNRI1JnHo

  Reclamevrije variant:

  MANTRA

  Om Vardhanam namah

  (ik ben de voedster van het universum en het universum voedt mij)

  CENTERENDE GEDACHTE

  Vandaag en alle dagen zal ik datgene geven wat ik wil ontvangen

 • DAG 10

  Buongiorno,

  Kies uit de vijf ‘defecten’, welke je opschreef bij opdracht 9, twee defecten waaraan je zou willen werken. Definieer je actieplan door tenminste twee actiepunten op te schrijven (concrete acties, welke bereikbaar zijn in het dagelijks leven of op korte termijn te verbeteren) voor elk daarvan en ga ermee aan de slag!

  Fijne dag.

  https://youtu.be/0nImuyMeGGc

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Kriyam Namah (mijn acties zijn afgestemd op de kosmische wet)

  CENTERENDE GEDACHTE

  Vandaag maak ik fantastische keuzes, omdat ik ze zijn gemaakt vanuit volle bewustzijn

 • DAG 11

  Goedemorgen,

  Omschrijf je moeder:

  Haar positieve kanten
  Haar negatieve kanten
  Wat leerde/leer je van haar?
  Wat bracht/brengt ze jou?
  Wat heeft ze van jou meegekregen?

  Wanneer je moeder niet meer in de fysieke wereld leeft, concentreer je dan op haar, verbind je met haar en schrijf op wat je voelt.

  https://youtu.be/MyNx159fnts

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Daksham Namah

  Mijn acties bereiken maximaal voordeel met minimale inspanning

  CENTERENDE GEDACHTE

  Ik verwacht en accepteer dat overvloed gemakkelijk naar mij toe stroomt

 • DAG 12

  Vraag je moeder wat de grootste pijn was in haar leven, of de droom welke ze nooit heeft gerealiseerd, en schrijf dit op in je notitieboek.

  Wanneer je moeder niet meer in de fysieke wereld verblijft, of dat je haar dat om andere reden misschien beter niet kan vragen, ga dan diep de meditatie in en verbind je met haar, en vraag het haar via je hart en luister. Schrijf het vervolgens op wat je voelde, merkte.

  Fijne dag!

  https://youtu.be/a8U6TCownoc

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Ritam Namah

  (Mijn intenties en verlangens worden ondersteund door de kosmische wet)

  CENTERENDE GEDACHTE

  Ik leg mijn intentie in de grote oceaan van alle mogelijkheden en sta het universum toe door mij heen te werken

 • DAG 13

  Reflecteer op de beschrijving welke je maakte van je moeder in de activiteit op dag 11. Overdenk de situaties welke je ervaart en de patronen welke steeds terugkomen in jouw leven. Zijn er ‘knip en plak’ of gelijkenissen tussen jou en jouw moeder? Welke zijn dat en hoe manifesteren die zich in jouw leven?

  Schrijf deze op in je notitieblok.

  ** Goddelijke Overvloed Voor Iedereen **

  https://youtu.be/oSk2t-6m6Qk

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Anandham Namah

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Terwijl ik de behoefte om mijn leven te arrangeren loslaat, brengt het universum overvloedig veel goeds naar mij

 • DAG 14

  De les van vandaag is om te letten op de cadeautjes van overvloed, waarmee we worden omringd en welke naar ons toekomen, en denk eraan DANKJEWEL te zeggen voor elk daarvan. Schrijf aan het einde van de dag tenminste drie gebeurtenissen op waarbij overvloed naar je toekwam (ook al zijn het ‘kleine’ dingen)

  Fijne dag gewenst 😊

  https://youtu.be/gYQ4HP80eS8

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Varunam Namah

  (Mijn leven is in harmonie met de kosmos)

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Er is een manier waarop ik mijn ware doel kan vervullen in het leven

 • DAG 15

  Schrijf een bedankbrief naar een persoon, van wie je denkt dat deze jou heeft gekwetst op een bepaald moment, bepaalde manier.

  Voordat je de dankbrief begint te schrijven ruim je alle negatieve gevoelens , welke je jegens ham/haar voelt, op. Wanneer je nog steeds verwijt voelt kun je ook alle negatieve gevoelens op een stuk papier schrijven en dit vervolgens verbranden of verscheuren. Het belangrijkste is dat wanneer je de brief schrijft om te bedanken, dat je geen wrok meer koestert tegen hem/haar.

  Denk aan, en mediteer op, deze persoon. Er kunnen meerdere personen opkomen, maar je doet het werk maar met één daarvan. De brief moet met de hand worden geschreven.

  Goede meditatie gewenst iedereen!

  https://youtu.be/34MuGmPeFRw

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Ah-Hum Brah-Mah-Smee

  De kern van mijn wezen is de ultieme realiteit

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Terwijl ik leef in het huidige moment, leef ik de magie van synchrobestemming (synchrodestiny)

 • DAG 16

  Schrijf een lijst van dingen die je nog moet doen in het leven.

  Dingen die je wou (doen), maar opzij hebt gezet om prioriteit te geven aan anderen of uit angst om iemand te kwetsen of om te falen…

  Het idee van deze lijst is om jezelf te vergeven voor het niet hebben gedaan hiervan.

  Schrijf het volgende voor iedere zin (voorbeelden):

  “Ik, (volledige naam), vergeet mijzelf volledig en liefdevol voor het niet afronden van de universiteit”

  “Ik, naam, vergeef mijzelf voor het nooit laten zien van mijn kwetsbaarheid”

  Maak elke zin die je maar wil, er is geen limiet.

  Fijne meditatie gewenst!

  https://youtu.be/tvtfrdon0Ao

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Vardhanam Namah

  Ik voed het universum en het universum voedt mij

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Vandaag herinner mij om dankbaar te zijn

 • DAG 17

  Maak een gedetailleerde lijst van dingen die je hebt. Materieel, spiritueel, tastbaar en niet tastbaar.

  Bijvoorbeeld: ik heb een smartphone om te communiceren, ik heb tegoed om berichten te kunnen verzenden, ik heb geweldige vrienden, ik heb een bed om in te slapen, ik heb eten, ik heb liefde, ik heb vrede, er komt heet water uit mijn douche, ik heb persoonlijke inkomstenbronnen om voor mezelf te zorgen …

  Er is absoluut geen limiet aan wat je schrijft en wat je in de lijst kunt opnemen.

  Herken alles wat je hebt 🎁🎁🎁

  https://youtu.be/ScZ9eXFIcJg

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  SAT CHIT ANANDA

  (Bestaan, bewustzijn, gelukzaligheid)

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Ik beweeg Mij door de dag, opgelucht en zorgeloos, wetende dat alles goed is.

 • DAG 18

  Schrijf een brief naar je land van herkomst, waarin je al je gevoelens over je land uitspreekt. De gevoelens die je hebt zullen goed en perfect zijn. Schrijf alles wat je wilt.

  Geniet vandaag van de prachtige meditatie 🙏🏻💚✨ 

  https://youtu.be/nb-tovcduxA

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  TAT TVAM ASI

  Ik zie de ander in mijzelf en mijzelf in anderen.

  CENTRALE GEDACHTE

  Ik vier mijn eenheid met al het leven, wetende dat ALLES één IS.

 • DAG 19

  Lees het verhaal hieronder minstens tweemaal en schrijf vervolgens je persoonlijke gedachten in het notitieblok.

  OOK DIT ZAL VOORBIJ GAAN door Malva Taha

  Er was eens een koning die de wijzen aan het hof vertelde:

   “Ik ben een kostbare ring aan het maken, ik heb een van de mooiste diamanten ter wereld gekocht, in de ring wil ik een bericht verbergen dat kan dienen in momenten van wanhoop. Het moet een korte zin zijn, die onder de diamant van de ring kan komen.”

  Zij die luisterden waren wijzen en geleerden, ze konden verdragen schrijven, maar een boodschap met niet meer dan twee of drie woorden die op moeilijke momenten zou kunnen helpen …

  Ze dachten er diep over na, maar konden geen zin bedenken.

  De koning was opgevoed door een oude dienaar. De moeder van de koning was vroeg gestorven en deze dienaar had voor hem gezorgd en werd daarom behandeld alsof hij familie was. De koning voelde een enorm respect voor de oude man, dus hij raadpleegde hem ook. En de oude man zei:

  “Ik ben niet wijs, noch geleerde, noch academisch, maar ik ken een boodschap.” Tijdens mijn leven in het paleis ontmoette ik allerlei soorten mensen en bij een gelegenheid ontmoette ik een mysticus, hij werd door je vader uitgenodigd en ik stond tot zijn dienst.

  Om me te bedanken gaf hij me deze boodschap. De oude man schreef iets op een stuk papier, vouwde het op en gaf het aan de koning. “Maar lees het niet.” zei hij: “Houd het verborgen in de ring en open het alleen als er geen andere uitweg is.”

  Het duurde niet lang voor het zover was. Zijn koninkrijk werd binnengevallen en de koning verloor de strijd. Hij ging er vandoor op zijn paard en zijn vijanden volgden hem. Hij was alleen en er waren veel vijanden. Hij kwam op een plaats waar de weg dood liep. Voor hem was een afgrond met een diepe vallei. Als hij erin was gevallen had dat zijn einde betekend. Hij kon niet teruggaan omdat de vijanden het pad hadden geblokkeerd. Hij kon het geluid van hun paarden al horen. Er was geen uitweg.

  Toen dacht hij aan de ring. Hij haalde de ring met het stuk papier tevoorschijn en las de korte maar kostbare boodschap, die simpelweg was: “Ook dit zal voorbij gaan.”

  Terwijl hij de boodschap las, voelde hij dat er een grote stilte op hem neer daalde. De vijanden die hem achtervolgden, waren waarschijnlijk verdwaald in het bos of waren de verkeerde kant opgegaan. De paarden hoorde hij in elk geval niet meer.

  De koning was de knecht en de onbekende mysticus zeer dankbaar. Die woorden waren wonderbaarlijk. Hij vouwde het stuk papier op en legde het terug onder de diamanten ring. Hij verzamelde zijn leger en herwon het koninkrijk.

  De dag dat hij terugkeerde naar het zegevierende paleis, had hij een geweldig feest met liederen en dansen, en hij voelde zich heel goed.

  De oude bediende stond naast zijn rijtuig en zei tegen hem:

  “Zelfs dit moment is geschikt, kijk nogmaals naar het bericht.”

  “Waarom? Nu ik heb gezegevierd, en de mensen mijn terugkeer vieren? Ik ben niet wanhopig, ik ben niet in een situatie zonder uitweg.” zei de koning.

  En de oude bediende zei: “Luister naar mij, deze boodschap is niet alleen nuttig als je verslagen bent, maar ook als je de overwinning hebt behaald, niet alleen als je de laatste bent, maar ook als je de eerste bent”.

  De koning opende de ring en las de boodschap:

  “Ook dit zal voorbij gaan”.

  Opnieuw voelde hij hetzelfde, een stilte die hem omringde, ondanks het feit dat hij in de menigte was dat feest vierde en danste. Zijn trots en ego waren verdwenen. De koning begreep de boodschap. Hij was verlicht.

  Toen zei de oude man:

  “Herinner je je nog alles wat je is overkomen? Geen enkel ding of emotie is permanent, want zoals er dag en nacht zijn, zijn er momenten van geluk en momenten van verdriet. Accepteer ze als een natuurlijk onderdeel van alle gebeurtenissen, want ze zijn deel van het leven.”

  https://youtu.be/blYCZSg1K54

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  SAT CHIT ANANDA

  (Bestaan, bewustzijn, gelukzaligheid)

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Vandaag herinner ik mijzelf eraan van alles en iedereen, met wie ik in contact kom, te houden.

 • DAG 20

  Kies een persoon waarvan je denkt dat diegene zich niet goed voelt, die altijd klaagt over het leven (het kan een van de mensen zijn die je op dag 7 hebt ingevoerd of niet) en deel het verhaal van dag 19 met deze persoon. Schrijf dan op hoe de ervaring was en wat het in jou opwekte. Heeft de persoon je bedankt? Heeft hij of zij je antwoord gegeven? Hebben jullie elkaar gesproken? Hoe voelde je je hierdoor?

  Goede meditatie gewenst🙏🏼✨🌈

  https://youtu.be/zXhlEX4si98

  Reclamevrije variant:

   

  MANTRA

  Om Ritam Namah

  Mijn acties en verlangens worden ondersteund door kosmische intelligentie

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Vandaag trakteer ik mezelf op momenten van luxe

 • DAG 21

  Post in deze groep een filmpje of een geschreven bericht waarin je je ervaringen van deze 21 dagen van overvloed beschrijft (gevoelens, observaties, wat er in jou en buiten je is veranderd, enz.).

  Vervolgens deel je ook een beschrijving van wat je in het leven doet, wat je hebt te bieden of ideeën en projecten waarmee je bezig bent. Dit is belangrijk omdat in deze groep mensen geïnteresseerden kunnen zijn in wat je doet, in de dienstendie je aanbiedt of in jouw ideeën / projecten. Wees creatief en overvloedig wanneer je jezelf beschrijft.

  Als je geen zin hebt om een ​​filmpje te maken, kan je dus je geschreven bericht hier in de groep achterlaten, hoewel het leuk zou zijn om AL ONZE GEZICHTEN te zien bij het beschrijven van onze ervaringen!

  Morgen, na ontvangst van jullie ervaringen, zal ik de mijne ook in de groep posten.

  Goede meditatie voor iedereen

  🙏🏼

  https://youtu.be/zVVZcR09LGA

  Reclamevrije variant:

   

  Ik ben onbeperkte overvloed, ik ben een gelukzalig geluk, ik ben een uniek wezen, ik ben onvoorwaardelijke liefde, ik ben complete harmonie, ik ben innerlijke vrede ….. SoHum

  MANTRA:

  SO HUM – ik ben die ik ben

  (Sooooooo op de inademing en HUmmmmm op de uitademing)

  CENTRERENDE GEDACHTE

  Elk moment van elke dag, leef ik mijn leven in overvloed

  Wil je verder, transformeren en genieten? Check ons online aanbod…

Is de 21 dagen challenge goed bevallen? Bekijk de 90 dagen challenge!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk