Over Bas Kniest

Over Bas Kniest en Vasu

Mijn naam is Bas Kniest, opgegroeid in de horeca aan de rand van de Veluwse bossen. Ik ben mijn hele leven al met bewustwording bezig en help mensen om lichter te leven. Door middel van coachtrajecten, koude training en mindfulness leer je te ontspannen en herstellen we het contact met jouw passie, de GPS van de ziel.

Het coachtraject werkt volgens een T-model, waarbij je eerst bewust wordt van wie je bent. Vervolgens transformeren we belemmerende overtuigingen en verwerken we trauma’s, zodat je weer in contact komt met je diepste doelen, wensen en verlangens. In de laatste fase krijg je alle tools en technieken aangereikt om die doelen, wensen en verlangens te manifesteren in jouw leven.

“Vasu Coaching
en Training”

Omdat meditatie begin jaren ’90 nog niet wetenschappelijk werd onderbouwd en ik op weerstand stuitte, men vond het bij voorbaat zweverig of iets religieus, ben ik mij gaan conformeren. Ik werkte vervolgens in de jeugdhulpverlening, detailhandel en in het bank- en verzekeringswezen.

Zo’n 5 jaar geleden kruiste meditatie weer mijn pad en blijkt er tegenwoordig veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan te worden. Derhalve wordt het omarmd door grote organisaties, scholen en overheidsinstanties. Ik verliet de financiële dienstverlening en startte Vasu, coaching en training.

Vasu staat voor dat wat in ons huist. Vereenzelvigd als we zijn geraakt met onze naam, ons lichaam en onze gedachten, afgeleid van wat onze ouders, omgeving en het collectief ons voorspiegelen, zijn we het contact met ons ware Zelf (ziel, bron, etc.) grotendeels kwijtgeraakt. Vasu biedt je de tools en technieken, het veld en de aandacht, om je te helpen het contact met je emotioneel richtingssysteem te herstellen. In de vorm van coaching, workshops en trainingen, live en online.

Benieuwd naar alle trainingen die wij verzorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Vasu Coaching Beeldmerk